Lyd

Vi løser alle slags oppgaver innen forsterkning og distribusjon av lyd. Våre moderne lydsystemer tilfredsstiller alle krav, enten det gjelder små taleanlegg, eller komplekse opplegg for arenakonserter og festivaler. Vi har levert både teknikk og mannskap til alle slags arrangementer og er en foretrukket partner for store, profilerte artister og eventbyråer.

Bilde

AV-teknikk har blitt en viktig del av dagens arrangementer og eventer. Vi kan levere topp moderne AV-tekniske løsninger og stiller opp med mannskap med god erfaring innen fagfeltet. AV Design skreddersyr løsninger som er tilpasset dine ønsker og behov. Vi leverer blant annet: ​ Projektorer, Lerreter, Monitorer, Videovegger, Kamere, Bildemiksere, bildemiksere, streaming sammband osv.

Teknikere/Tjenestere

Lydteknikker Lystekniker Video/lydproduksjon Programmering Prosjektleder

Lys

Vi leverer lysutstyr og lysdesign til alle anledninger. Hos oss kan du få belysning av «alt fra småstein – til hele Trollveggen». Har du spesielle ønsker, eller trenger en designer for å dekke dine behov, kan vi bidra med kompetente og erfarne medarbeidere innen design og lysteknikk. I planleggingsfasen kan vi bidra med avansert utstyr for grafikk og datavisualisering.​

Streaming/videokonferanse

Vi kan bistå med «live» eller on demand streaming tjenester for kvartalsrapporter, pressekonferanse, foredrag osv. Vi stiller med komplet tløsning med eget kamera team.

Tolk

Vi leverer nøyaktig det du trenger – enten det er små møter, eller store konferanser med «alt» av tilbehør. Du bestemmer! ​Vi kan også supplere med ekstra delegater på eksisterende faste innstallasjoner.

PRISER