Riktig løsning for enhver hørselsutfordring

Med dagens teknologi har høreapparater gjort det enkelt å oppfatte tale i de fleste situasjoner. Men av og til er høreapparater ikke nok. Derfor har Phonak utviklet et stort utvalg av trådløse produkter slik at du får en løsning som gjør at du kan høre og delta  fullt og helt. Uansett om du snakker i telefonen, ser på TV eller befinner deg i støyende situasjoner, tilbyr Phonak optimale løsninger som passer til hverdagens behov.

Avanserte mikrofoner og mottakere

Moderne høreapparater eller implantater er utmerkede hjelpemidler som forbedrer taleoppfatning på nært hold. Men på mer enn ca. 1,5 meters avstand kreves det ekstra forsterkning, spesielt i situasjoner med forstyrrende bakgrunnsstøy. Våre avanserte, men brukervennlige mikrofoner og mottakere gjør det mulig å høre ved at de trådløst overfører lyden direkte til lytteren.

Alt henger sammen takket være Roger

Våre mikrofoner og mottakere er basert på Phonaks egen Roger-teknologi. Som med enestående kapasitet kan fange opp tale i støyende situasjoner eller på avstand.

 

Riktig løsning for enhver hørselsutfordring

Full deltakelse

Møter kan være et utfordrende lyttemiljø. Ved å plassere en Roger Table Mic på et møtebord sender den klar tale direkte til høreapparatene, slik at du kan delta fullstendig.

Spesielt utviklet til bruk i møter

Roger Table Mic er designet for å passe perfekt med resten av møteutstyret. Lydbehandlingsparameterne for Roger Table Mic er finjustert for møter.

Optimal for små og store møter

Én Roger Table Mic er perfekt for små møter. For større møter er det mulig å koble til flere Roger Table Mic-er slik at hver deltaker mottar signalet tydelig.

Kan brukes en hel dag med over 20 timers driftstid

Med en batterikapasitet på mer enn 20 timer trenger du ikke bekymre deg for driftstiden.

Enkel å koble til og bruke

Roger Table Mic er svært enkel å bruke. Det å koble mottakeren til mikrofonen gjøres med et enkelt trykk på en knapp. Det er også mulig å betjene mikrofonen med en fjernkontroll.

Kommuniser, delta, bidra
Roger Table Mic gjør det mulig for deg å delta på små og store møter uten at du trenger å bekymre deg for hørselen din. Du kan fokusere på møtet og høre klar lyd som sendes direkte til høreapparatet.